Dekking

Je wilt je shovel goed verzekeren. Maar wanneer ben je goed verzekerd? En waarvoor ben je dan precies verzekerd?

Je kunt er bij ons voor kiezen je shovel alleen WA te verzekeren, de WA dekking aan de vullen met een brand/diefstal dekking of om je shovel WA + volledig casco te verzekeren. Met onze uitgebreide casco dekking hoef je je in geval van schade nooit zorgen te maken.

Verder is er de mogelijkheid een werkgeversaansprakelijkheid motorrijtuigen (WEGAM) dekking toe te voegen.

Wettelijke Aansprakelijkheidsdekking Shovel

Volgens de Wet aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen (WAM) moet elk zelfrijdend voertuig verzekerd zijn tegen Wettelijke Aansprakelijkheid. Dit geldt dus ook voor shovels. De WAM maakt geen onderscheid tussen de openbare weg of privéterrein dus een shovel dient altijd WA verzekerd te zijn. Deze verzekering dekt schade die je veroorzaakt aan anderen.

Brand/Diefstal

Met de brand/diefstal dekking is je shovel verzekerd tegen de gevolgen van brand en diefstal. Andere schades aan je eigen shovel zijn hiermee niet verzekerd. Daarvoor kies je de casco dekking.

Casco dekking

De Casco dekking wordt ook wel Allrisk dekking genoemd. Met de Casco dekking ben je verzekerd aan schade aan de shovel die je zelf veroorzaakt. Maar onze Casco dekking is zéér uitgebreid. Naast eigen schades biedt de verzekering ook dekking bij:

√ Stormschade
√ Diefstal/inbraak
√ Brandschade
√ Ruitschade
√ Waterschade
√ Explosie
√ Vandalisme
√ Aanrijding met dieren

Je shovel is met onze casco dekking dus altijd goed verzekerd. En omdat wij collectieve afspraken hebben met diverse verzekeraars profiteren al onze klanten van een zeer scherpe premie. Lees hier alle voordelen van “De Shovel Verzekering”.

Bereken hier je premie.

WEGAM

Met de Werkgeversaansprakelijkheid Motorrijtuigen ben je als werkgever verzekerd tegen schade die je werknemers tijdens hun werk oplopen bij een verkeersongeval. Als een medewerker schade heeft of letsel oploopt tijdens een zakelijke rit kunt je als werkgever aansprakelijk zijn. Met een WEGAM verzekering ben je verzekerd tegen dit risico. De premie bedraagt slechts € 40,00 per jaar.

Vragen? Bel ons!
0513 - 410 507

  • Voordelig
    Zéér uitgebreide voorwaarden voor een scherpe premie
  • Eenvoudig
    Bereken je premie en sluit direct online af. Wij regelen de overstap
  • Vertrouwd
    Honderden ondernemers gingen je voor
Ik was op zoek naar een verzekering voor mijn tractor, bleek dat ik mijn shovel en mijn heftruck hier ook goed en goedkoper kan verzekeren. Ik heb direct al mijn verzekering omgezet.

S. de Bruin, Eigenaar loonwerkbedrijf

Eindelijk vakantie?
Huur een camper via