Vragen

Veelgestelde vragen over De Shovelverzekering

Hoe kan het dat de premie voor “De Shovelverzekering” een stuk lager is dan de huidige premie van mijn shovel? Ben ik dan wel goed verzekerd?
Wij verenigen wij ondernemers zodat al onze klanten profiteren van collectiviteitsvoordeel. Verder hebben wij hele goede afspraken met diverse verzekeraars. Hierdoor biedt onze verzekering een zéér uitgebreide dekking. Je shovel is dus beter verzekerd, voor een lagere premie.

Mijn shovel is momenteel ergens anders verzekerd. Hoe moet ik deze verzekering opzeggen?
Wij regelen de opzegging van je bestaande verzekering. Het enige was je hoeft te doen is ons opzeggingsformulier in te vullen en naar ons te mailen.

Ik heb meer dan alleen een shovel en wil al mijn werkmaterieel op één plek verzekeren. Kan dat bij jullie?
Ja, dat kan bij ons. Wij verzekeren ook tractors, minikranen, rupskranen, oogstmachines, heftrucks en bedrijfsauto’s. Maar ook voor al uw andere zakelijke (en privé-) verzekeringen kunt u bij ons terecht. Klik hier voor de werkmaterieelverzekeringen, en klik hier om contact met ons op te nemen voor al uw andere verzekeringen. We maken graag een passend aanbod.

Hoe veel premie betaal ik voor “De Shovelverzekering”?
De hoogte van de premie hangt af van de waarde van je shovel en hoe je hem wilt verzekeren. Je premie kun je hier makkelijk en snel berekenen.

Wat zijn de voordelen van “De Shovelverzekering”?
Onze polis heeft een zéér uitgebreide dekking, waardoor je bij schade altijd goed verzekerd bent. Zo heeft onze casco dekking een nieuwwaarde regeling van maar liefst 5 jaar, is diefstal altijd meeverzekerd, is het eigen risico laag èn worden schades snel afgehandeld. Maar ook heeft onze verzekering een scherpe premie, waardoor je waarschijnlijk gaat besparen ten opzichte van je huidige verzekering. Lees hier alle voorwaarden en de complete dekking van onze casco verzekering.

Ik heb liever persoonlijk contact voordat ik de verzekering afsluit. Kunnen jullie mij bellen?
Op onze website kun je makkelijk en snel online je premie berekenen en de verzekering afsluiten. Maar als je liever persoonlijk contact hebt, of wellicht een aantal vragen hebt die je aan ons wilt stellen dan zijn we bereikbaar via 0513- 410507. Of vul het contactformulier in, dan nemen we z.s.m. contact met je op.

Vragen? Bel ons!
0513 - 410 507

  • Voordelig
    Zéér uitgebreide voorwaarden voor een scherpe premie
  • Eenvoudig
    Bereken je premie en sluit direct online af. Wij regelen de overstap
  • Vertrouwd
    Honderden ondernemers gingen je voor
Ik was op zoek naar een verzekering voor mijn tractor, bleek dat ik mijn shovel en mijn heftruck hier ook goed en goedkoper kan verzekeren. Ik heb direct al mijn verzekering omgezet.

S. de Bruin, Eigenaar loonwerkbedrijf

Eindelijk vakantie?
Huur een camper via