Voorwaarden

De voorwaarden van onze shovel verzekering in het kort

Als je op zoek bent naar een goede shovel verzekering dan kijk je naar de dekking, de voorwaarden en de premie. Onze casco verzekering heeft een zeer uitgebreide dekking, we bieden een scherpe premie en hebben duidelijke voorwaarden.

Wat verder uniek is aan onze verzekering:

 • Bij een shovel tot 5 jaar oud wordt de nieuwwaarde uitgekeerd
 • Bij een shovel ouder dan 5 jaar wordt, indien de shovel is getaxeerd, de taxatiewaarde uitgekeerd; anders de dagwaarde

EIGEN RISICO

Het eigen risico van De Shovel Verzekering is laag. Het exacte bedrag hangt af van de nieuwwaarde van de shovel en geldt voor de WA-, de brand & diefstal- en de casco dekking.

Nieuwwaarde shovel   Eigen risico
Tot € 150.000   € 500
Tot € 250.000   € 750
Tot € 350.000   € 1250
Vanaf € 350.000   € 1500

 

“De Shovelverzekering” is speciaal ontwikkeld voor shovels en biedt daarom dekking aan specifieke schade gebeurtenissen die plaats kunnen vinden. Daarom heeft onze verzekering een zéér uitgebreide dekking en ben je met de casco dekking altijd goed verzekerd. En door onze afspraken met diverse verzekeraars krijg je een scherpe premie.

 

Vragen? Bel ons!
0513 - 410 507

 • Voordelig
  Zéér uitgebreide voorwaarden voor een scherpe premie
 • Eenvoudig
  Bereken je premie en sluit direct online af. Wij regelen de overstap
 • Vertrouwd
  Honderden ondernemers gingen je voor
Ik was op zoek naar een verzekering voor mijn tractor, bleek dat ik mijn shovel en mijn heftruck hier ook goed en goedkoper kan verzekeren. Ik heb direct al mijn verzekering omgezet.

S. de Bruin, Eigenaar loonwerkbedrijf

Eindelijk vakantie?
Huur een camper via