Overstappen

Heb je je shovel en ander werkmaterieel op dit moment bij een andere verzekeraar verzekerd? Geen probleem.

Wij regelen het overstappen.

Als je je shovel wilt verzekeren tegen de beste voorwaarden en scherpste premie dan sluit je “De Shovel Verzekering” af. Dan regelen wij het overstappen. Download hier ons opzegformulier. Vul deze in en stuur hem ondertekend naar info@mkb-verzekeringscollectief.nl. Zo ben je nooit dubbel verzekerd.

Wil je liever zelf je lopende verzekering opzeggen? Maak dan gebruik van de opzegservice. Je nieuwe verzekering gaat pas in op het moment dat de huidige verzekering is afgelopen. Houdt dus altijd rekening met de opzegtermijn van je huidige verzekering.

Wil je De Shovel Verzekering bij ons opzeggen? Stuur ons dan een mail met het verzoek de verzekering te beëindigen, of vul het contactformulier in. Wanneer de verzekering minimaal één jaar bij ons heeft gelopen kun je de verzekering dagelijks opzeggen met in acht neming van één maand opzegtermijn. Als je de shovel verkocht hebt dan kun je de verzekering op elk moment beëindigen.

Heb je vragen over het overstappen? Neem dan contact met ons op, we helpen graag.

Waarom overstappen naar “De Shovel Verzekering”?

Ben je benieuwd naar de voordelen van De Shovel Verzekering? Naast een zeer scherpe premie en de meest uitgebreide dekking zijn er meer voordelen. Bekijk alle voordelen hier. Ben je benieuwd naar onze overige verzekeringen voor werkmaterieel? Lees hier meer.

Vragen? Bel ons!
0513 - 410 507

  • Voordelig
    Zéér uitgebreide voorwaarden voor een scherpe premie
  • Eenvoudig
    Bereken je premie en sluit direct online af. Wij regelen de overstap
  • Vertrouwd
    Honderden ondernemers gingen je voor
Ik kon de premie makkelijk online berekenen. Heb vervolgens mijn shovel direct verzekerd. Ideaal.

K. de Hoop

Eindelijk vakantie?
Huur een camper via